Prodajni

Prodajni program

Kontakt
Mobitel: 041 558 612
Mobitel: 041 219 074
E.Leclerc Maribor, Tržaška c. 67a


Serija VITAL - LINE 

1. Zakaj nakup naših panelov?
Prednost naših VITA-LINE  panelov je, da se sprednja stran panela ne segreje več kot 95 stopinj. Najboljši paneli imajo toleranco med 80 in 105 stopinj na sprednji strani, kar dokazuje, da so paneli VITA-LINE   med najboljšimi na trgu. Prav tako zadnja stran panela ne presega 35 stopinj pri polni obremenitvi, kar dokazuje o popolni varnosti proti samovžigu. Zelo pomembno je, da paneli na sprednji stani ne, dosegajo prevelikih temperatur, ker lahko pri dotiku nastanejo opekline prav tako pa tudi zadnja stran panela ne sme dosegati velikih temperatur, da ne pride do vžiga stene, če bi le ta bila iz vnetljivih materialov.


Visoka temperatura na sprednji stani ne pomeni večjo učinkovitost gretja, ker IR paneli ne ogrevajo zraka, ampak stvari v prostoru, zato nima pomena visoka temperatura na sprednji strani, prav nasprotno. Pomembno je, da so paneli na sprednji strani ogreti med 80 in 105 stopinj in uporabljajo visoko izoliranost na zadnji strani, kar je pomembno za samo varnost in pa tudi učinkovitost saj paneli VITA-LINE  dosegajo skoraj 100 % izkoristek temperature na sprednji strani panela.

ir paneli imajo 10 letno garancijo, je edini panel v Evropi, ki je atestiran na 1.500 V, kar pomeni, da zdrži visoko napetost in s tem pridobite, da je panel varen tudi v primeru udara strele, in posledično dolgo obratovalno dobo. Ohišje panele je iz jekla, kar nudi dodatno zaščito v primeru požara saj niso gorljivi in tako ni mogoče, da bi prišlo do požara. Vsi paneli imajo možnost poslikave ali barvanja, kar pomeni, da si lahko IR panele poslikate ročno ali pa vam mi preprosto natisnemo sliko po vaši želji. Zato lahko paneli služijo tudi kot dekoracija ali celo dragocena umetniška slika.

2. Na kaj je potrebno biti pozoren pred nakupom?
Pomembno je upoštevati nekaj stvari. Najprej se morate odločiti, ali želite uporabljati infrardeči grelci kot primarni-osnovni sistem ogrevanja ali kot dodatno ogrevanje. Kaj pričakujete od IR ogrevanja, koliko stroškov imate z dosedanjim ogrevanjem, skrb za kurjavo v hišah(olje, drva, paleti, plin,..),prostor za kurilnico in seveda čas, ki ga porabimo za vse našteto.

Preveriti je smiselno ali imate suhe prostore-stene brez plesni kajti IR ogrevanje VITA-LINE je pravi specialist ter dobra odločitev za to nadlogo (vlaga v prostoru).Prav tako je pomembno, koliko želite finančno vložiti v ogrevanje, pozorni bodite tudi na razne alergije kot so npr. suhe oči, suhe kože, nosu … Naredite si pravilen izračun porabe ogrevanja in seveda pomembno je prisluhniti  samemu sebi in drugim družinskim članom ali jim je za res prijetno toplo, ko ogrevate svoj dom ali pa je mogoče res treba storiti kaj glede ogrevanja.


 

 3. Funkcionalnost:

       do 70 % manjša poraba ogrevanja

      do 90 % cenejša začetna investicija, saj lahko vsak prostor opremite posebej

      zavzame zelo malo prostora na steni ali stropu

      preprosto upravljanje z analognimi ali digitalnimi termostati

      povprečna dnevna uporaba od 4-6 ur

      preprost izračun porabe elektrike za vsak panel posebej

      100 % izkoristek toplote

      dolga doba delovanja več kot 25 let

      ni potrebna projektna dokumentacija za centralno ogrevanje

      ne potrebujete dimnika

      ne potrebujete kurilniceni stroškov servisiranja in čiščenja peči, dimnika

      preprosta montaža, ki jo lahko stranka izvede sama (stropna ali zidna)

      lahko ga odstranite ali prenesete na drugo lokacijo

      ni vrtanja, razbijanja ali drugih težkih gradbenih del pri montaži

      lahko ga uporabite v bungalovih, vikendih,prikolicah, šotorih ….

      edinstven sistem v kombinaciji fotovoltaika, dolgo varčno zastonj ogrevanje

      izbira barvne palete ter motivov slik (motivi slik, več milijonov slik)


  

4. Sestava? 

Pozor! Prosimo, bodite pozorni na težo naših izdelkov, IR PANELOV , kar dokazuje njihovo veliko kakovost. Paneli so narejeni iz visoko kvalitetnih materialov, kar pomeni kvaliteta na dolgi rok – služili vam bodo več deset let!


Še eden zelo pomemben podatek je debelina naših plošč. Debelina 3 cm kaže tudi na njihovo zanesljivost in stabilnost, zaradi česar panel ne bo podvržen nobenim deformacijam. Poleg tega je znotraj panela, poleg grelnega elementa, tudi izolacijska plast, zaradi katere je vsa energija usmerjena na sprednjo stran naprave (hrbet ostane mlačen, po varnostnih standardih)


5. Moči in velikosti.

MOČ V W. VELIKOST/DIMENZIJA. TEŽA
350 W 60 X 60 X 3 cm  
550 W 90 x 60 x 3 cm  
750 W 115 x 60 x 3 cm  
950 W 115 x 75 x 3 cm