Prodajni

Prodajni program

Kontakt
Mobitel: 041 558 612
Mobitel: 041 219 074
E.Leclerc Maribor, Tržaška c. 67a

1. Zakaj nakup naših panelov?

Prednost VITALHEIZUNG panelov je, da se sprednja stran panela ne segreje več kot 95 stopinj. Najboljši paneli imajo toleranco med 80 in 105 stopinj na sprednji strani, kar dokazuje da so paneli VITALHEIZUNG med najbolšimi na tržišču. Prav tako zadnja stran panela ne presega 35 stopinj pri polni obremenitvi, kar dokazuje o popolni varnosti proti samovžigu. Zelo pomembno je, da  paneli na sprednji stani ne dosegajo prevelikih temperatur, ker lahko  pri dotiku nastanejo opekline prav tako pa tudi zadnja stran panela ne sme dosegati velikih temperatur,da ne pride do vžiga stene, če bi le ta bila iz vnetljivih materialov.

Visoka temperatura na sprednji stani ne pomeni večjo učinkovitost gretja, ker IR paneli ne ogrevajo zraka ampak stvari v prostoru, zato nima pomena visoka temperatura na sprednji strani,prav nasprotno. Zelo pomebno je, da so paneli na sprednji strani ogreti med 80 in 105 stopinj in uporabljajo visoko izolativnost na zadnji strani, kar je pomembno za samo varnost in pa tudi učinkovitost saj paneli

VITALHEIZUNG dosegajo skoraj 100% izkoristek na sprednji strani panela.Njihova posebna zrnata sestava iz Termoquarz kamnov omogoča 2,5x boljše sevanje kot pa če bi bil gladek.2. Na kaj je potrebno biti pozoren pred nakupom?
Pred nakupom IR panelov se je dobro pozanimati kaj vam naši paneli nudijo. Vsi naši paneli vam nudijo kakovost izdelka, saj ima 7 letno garancijo, je edini panel v Evropi, ki je atestiran na 1.500V, kar pomeni da zdrži visoko napetost  in z tem pridobite, da je panel varen tudi v primeru udara strele, in posledično dolgo življensko dobo . Ohišje panele je iz jekla kar nudi dodatno zaščito v primeru požara saj niso gorljivi in tako ni mogoče da bi prišlo do požara. Vsi paneli imajo možnost poslikave ali barvanja, kar pomeni da vam lahko panele poslikamo ročno ali pa vam enostavno natisnemo sliko po vaši želji. Zato paneli lahko služijo tudi kot dekoracija ali celo dragocena umetniška slika.

Paneli Vitalheizung so proizvedeni v Evropi zato vam lahko nudimo takojšno dobavo ali v primeru reklamacije hitro zamenjavo ali popravilo.


 3. Funkcionalnost:

 • do 70% manjša poraba ogrevanja
 • do 90% cenejša začetna investicija,saj lahko vsak prostor opremite posebej
 • zavzame zelo malo prostora na steni ali stropu
 • enostavno upravljanje z analognimi ali digitalnimi termostati
 • povprečna dnevna uporaba od 4-6 ur
 • enostaven izračun porabe elektrike za vsak panel posebej
 • 100% izkoristek toplote
 • dolga življenska doba več kot 50 let
 • ni potrebna projektna dokumentacija za centralno ogrevanje
 • ne potrebujete dimika
 • ne porebujete kurilnice
 • ni stroškov servisiranja in čiščenja peči,dimnika
 • enostavna montaža ,ki jo lahko stranka izvrši sama (stropna  ali zidna)
 • lahko ga odstranite ali prenesete na drugo lokacijo
 • ni vrtanja,razbijanja,ali drugih težkih gradbenih del pri montaži
 • lahko ga uporabite v počiniških hišah,prikolicah,šotorih….
 • edinstven sistem v kombinaciji fotovoltaike, doživljensko zastonj ogrevanje
 • izbira barvne palete  ter motivov slik (motivi slik, več  milijonov slik)

Infra paneli Vitalheizung so na trgu od leta 1990, kar dokazuje dolgo življensko tradicijo uporabe v več kot 56 državah po svetu.


4. Sestava?
Osnovna struktura plošče je narejena iz pocinkane jeklene pločevine, sprednja in notranja stran panela uporablja posebno sestavino imenovano Thermoquartz , ki zagotavlja maksimalno absorpcijo toplote infra grelca in zunanji nanos imenovan Thermocrystal, ki bistveno poveča učinkovitost sevanja toplote – znan kot infrardeče ogrevanje. Zunanja Thermocrystal površina temelji na kremenovih kristalih, ki na prvi pogled deluje kot zrnata površina plošče vendar je eden od razlogov za njeno bistveno boljše sevanje. Panel z tem pridobi 2,5-krat večjo površino za prenos v primerjavi z gladko površino enakih dimenzij! Doseg panelov je do 6 metrov, kar konkurenčni paneli ne dosežejo!

V notranjosti je toplotna izolacija, ki preprečuje uhajanje toplote skozi zadnjo stran plošče in s tem povečuje učinek sevanja. Prav tako so v notranjosti panela še nekateri drugi materiali, ki povečujejo učinkovitost.

5. Moči in velikosti.

MOČ V W. VELIKOST/DIMENZIJA. TEŽA
100 W 50 X 32 X 3 cm
200 W 75 x 32 x 3 cm
270 W 100 x 32 x 3 cm
300 W 60 x 60 x 3 cm
330 W 125 x 32 x 3 cm
400 W 150 x 32 x 3 cm
600 W 120 x 60 x 3 cm
700 W 120 x 60 x 3 cm
850 W 120 x 80 x 3 cm
1000 W 120 x 85 x 3 cm