Podjetje

O podjetju

Kontakt
Mobitel: 041 558 612
Mobitel: 041 219 074
E.Leclerc Maribor, Tržaška c. 67a
1. V podjetju DOM in OGREVANJE "novo"

smo se kot ekološko ozaveščeno podjetje, ki ponuja infrardeče ogrevanje odločili, da prvi v Sloveniji ponudimo BIO – infrardeče panele (IR paneli), ki jih odlikujejo izjemne karakteristike. S tem želimo strankam pokazati, da nam je mar za naravo.


2. V podjetju DOM in OGREVANJE
zadovoljimo potrebe še tako zahtevnih strank, zato naš prodajni program ponuja največje število različnih proizvajalcev za infrardeče ogrevanje (IR ogrevanje) v Sloveniji. Preverite!


3. V podjetju DOM in OGREVANJE "novo"

se vse bolj zavedamo pomena dobrodelnosti in skušamo po različnih metodah pomagati društvom, ki ves svoj trud namenjajo pomoči ljudem v stiskah. Zato smo se odločili, da del sredstev od prodaje izdelkov namenimo društvom in tako postanemo prvo podjetje za infrardeče ogrevanje (IR ogrevanje), ki pomaga ljudem v stiski.4. V podjetju DOM in OGREVANJE
praznujemo skupaj z našimi prijatelji na facebooku. Vsak, ki nam sledi, prejme ob svojem osebnem prazniku darilni bon v vrednosti 100,00 EUR, ki ga lahko unovči pri nakupu zdravju prijaznih infrardečih panelov pri nas. Tako smo postali prvo podjetje za infrardeče ogrevanje, ki podarja rojstnodnevni bon v vrednosti 100,00 EUR svojim sledilcem.


5.
V podjetju DOM in OGREVANJE
želimo biti najboljši v tem, kaj delamo, zato še posebej strmimo h kakovosti. Naš prodajni program IR panelov zajema samo priznane proizvajalce za infrardeče ogrevanje iz Evrope  (Avstrija, Nemčija in Anglija).6. V podjetju DOM in OGREVANJE
se zavedamo, da so obstoječe stranke največja dragocenost. Poleg tega, da se vračajo in pri nas redno kupujejo izdelke, so tudi očiten pokazatelj kvalitete našega dela. Smo med redkimi podjetji, ki s svojimi strankami ostajamo v kontaktu tudi po tem, ko pri nas izvedejo nakup.


7. Podjetje DOM in OGREVANJE
je od samega začetka vključeno v sistem ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo, za katero plačujemo vse potrebne dajatve in prispevke.8. Podjetje DOM in OGREVANJE
vam kot prvo podjetje za infrardeče ogrevanje ponuja osebni najem infrardečih panelov (IR panelov) za obdobje od 1 in vse do 12 mesecev z možnostjo kasnejšega odkupa. 9. Podjetje DOM in OGREVANJE "novo"
vam nudi posebno ponudbo kreditov. Tako lahko nakupe opravite pod ugodnimi kreditnimi pogoji.10. Podjetje DOM in OGREVANJE "novo"
vam ponuja kakovostne termostate za infrardeče ogrevanje, ki so proizvedeni v Evropi, s katerimi lahko spremljate čas delovanja ogrevalne naprave (IR panelov). Naj bo nadzor nad stroškom ogrevanja enostaven in točen.